Samenwerken

Samenwerken met The Blogmother behoort altijd tot een mogelijkheid mits de samenwerking past bij de doelgroep van The Blogmother. 

 

PR-bureaus/Nieuws

Als werkende moeder is het soms nog lastig om altijd op de hoogte te zijn van al het nieuws in mamawereld. Ik zou het dan ook leuk vinden om per e-mail op de hoogte gehouden te worden van leuke nieuwtjes en producten. Is jouw product iets dat ik echt niet mag missen? Mail dan eens naar theblogmother@gmail.com, of breng me op de hoogte via mijn contactformulier.

 

Samenwerkingen

De meest gangbare samenwerkingen op mijn blog komen in de vorm van een review of winacties. Advertorials en het plaatsen van banners zijn in overleg ook mogelijk, maar genieten niet de voorkeur. Alle teksten worden door The Blogmother geschreven en zijn uniek, fotos kunnen door The Blogmother zijn gemaakt of aangeleverd worden door het bedrijf. Wanneer er vragen over de mogelijkheden, tarieven, bezoekersaantallen e.d. zijn. Neem dan contact op voor mijn mediakit.

 

Bloggers en Mama’s United

Natuurlijk werk ik niet alleen graag met bedrijven maar ook met andere bloggers en mama’s. Voor mijn Meeting up with Mama artikelen ben ik altijd op zoek naar nieuwe moeders die hun verhaal willen vertellen aan de hand van de vragen die worden gesteld. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat jij zelf een heel goed verhaal, recept of een review hebt die je graag wilt delen op mijn blog. Dat kan natuurlijk allemaal! Je naam en optioneel je blog worden dan natuurlijk genoemd in het artikel. Enthousiast geworden? Neem dan contact op via het contactformulier!

Zelf ben ik gastblogger voor de mamablog Mamaliefde van Linda, hier schrijf ik af en toe een artikel over leuke uitstapjes of een review voor een nieuw product!

 

Lopende en Afgeronde samenwerkingen

Wimperextensions Rotterdam * BYLola * Vichy * Fisherprice * Rosti Mepal * La Mariposa * KidzRoom * Dettol *Westwing *Kidsgigant * Stokke * Digitransfer * Lief Lifestyle *BagPets/Tabzoo * Boost personal Training * Nummer16 * SevenBien * Vanish * Noppies * Little People/Beekse Bergen * SES * ModeRood * Westwing * Identity Games * Names4Ever * Wijkopenauto’s * Hangmatgigant * Esprit * Yourlookforless *

 

Cijfers/Mediakit

The Blogmother is een groeiende mamablog, gemiddeld komen er 2000 unieke bezoekers per maand. Voor meer informatie omtrent samenwerkingen en cijfers kun je mijn mediakit opvragen per e-mail of het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *