Vakantie bucketlist!

Whaaaaaa jongens wanneer word het nou eens mooi weer? Ik ben echt heeeevig toe aan vakantie. Ik word helemaal naar van het weer in Nederland. De ene dag is het supermooi, en als je dan eindelijk die nieuwe slippers uit de doos trekt voor de volgende dag mag je die uiteindelijk weer inruilen voor je stormparaplu. BAH!

Vandaag sprak ik een collega die zei dat ze zich door de komst van haar kleintjes nooit had laten weerhouden om ver te reizen. Filipijnen, Bali, Canada. Ik geloof niet dat ik dit met Lois zou trekken. We houden het voor nu gewoon even in Europa. Maar eerlijk is eerlijk. Daar is ook genoeg moois te zien toch? Vijf prachtige plaatsen die ik met mijn kind (nogmaals) zou willen bezoeken

1.Griekenland

En we gaan hoor! Al heeeeel snel. I Love Greece. Ik hou van het eten, ik hou van de mensen en het windje dat er op de eilandjes altijd waait. Dit keer doen we Zakynthos aan, voor het eerst. Ik ben zo benieuwd!

2.Frankrijk

Disneyland Parijs, ik ben niet zo’n Frankrijk vakantie type. Maar Disney… oh jongens Disney… i love it! Ik ben er zo’n 5 keer geweest en alle keren dat ik er was voelde ik me weer 10. Lijkt me overigens naast Disney wel leuk om een keer zo’n luxe camping op te zoeken in de Dordogne en lekker wijntjes te drinken. Dus kamperen oké! Tentje? Neeeeee. Luxe camping it is!

3.Portugal

Portugal lijkt me zo leuk! Ze houden van lekker eten, en serieus guys. Pastel de Nata? Droooooomgebak! Een stedentrip naar Porto of Lissabon lijkt me supergaaf met mijn hubbie en met de kleine meid zou de Algarve echt heerlijk zijn!

4. Marrakech

Marokko, een land dat neit veel Nederlanders echt trekt. Maar ff serieus mensen… ik HOU van de Marokkaanse stijl. Die blauwe tegeltjes, het servies, die prachtige zilveren theepotten, al die kruiden. Ik denk dat ik met een lege koffer zal gaan en met een volle koffer met woonspullen terug zou komen.

5. Spanje

En dan het liefste Barcelona. Ooit heb ik daar mijn hart verpand… ik was nog jong (zo’n jaar of 15), maar alllllles aan Barcelona vond ik prachtig. De Sagrada, Camp Nou, de dansende fonteinen en de winkels. Die straaaten vol winkels. De eettentjes en terrasjes, de Ramblas met de levende standbeelden. Ooooh please… take me back!

Reis jij veel met je kleintje(s)? En zou je dan ver gaan of net zoals wij vooral Europa aandoen!?

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge