Dieet dagboek op dinsdag #3

Die liet even op zich wachten he? Dan kun je vast ook drie keer eten… uh raden wat er is gebeurd? Niet? Dan zal ik het even vertellen ;).

Ik ging als een raket! Bijna 5 kilo had ik eraf in bijna 4 weken, en toen BAM ik stond op de weegschaal en ik was bijna 1,5 kilo aangekomen. No shit sherlock. DIT KAN NIET WAAR ZIJN. Ik smokkelde hier en daar wel eens, en mijn schaaltjes japanse mix waren waarschijnlijk niet de schaaltjes waar Sonja haar japanse mix in doet (vermoedelijk zo’n theezakjeshouder…) maar echt, ik had mijn stinkende best gedaan en het kon gewoon NIET.

Met pasen was ik verdomme nog een paar kilometer gaan wandelen voor het paasdiner!! Maar dat mocht dus niet baten. Strontchagrijnig stapte ik van dat ding af, ging nog een keer plassen want wie weet schelen die paar druppels wat en toch kon ik het niet laten. Nog een x op die weegschaal. 1,7 kilo aankomen wait whut? nog 2 ons erbij!!??? De weegschaal pakte ik op en ik was in staat hem door het raam naar buiten te flikkeren. Mijn verstand won het, en ik besloot even de reset knop te gebruiken. Weer aan en BAM 2 KILO ERBIJ. oooooooo emmmmmm geeeeee….

Weet je wat?Weegschaal Fock jou. Weet je wat? Sonja FAK JOU OOK! Everybody FAK JOE! Ik kon wel janken, en ik merkte het meteen. De blousjes die ik zo stoer weer aan kon zaten weer strak bij mn armen en mn buik helemaal opgezet. Geeeetverredemme. Zoals elke emotionele vrouw zou doen, ging ik eten. Eten, eten en eten. Want het had toch geen zin. Of ik nou konijnenvoer vrat of M&M’s, ik kwam toch wel aan. En zo rommelde ik een paar dagen aan. Tot er iets zich aan kondigde…..

The red flag… AHAAAAAA!!!! DAT WAS HET! Nouja hek van de dam… ik was al 2 dagen op vreettour en nu kon ik  het even niet meer aan om Son weer op te pakken. Ik was allang blij dat ik een oorzaak had gevonden. Anyway…. we zijn nu weer 2 weken verder en k ben die 2 kilo helaas nog steeds niet kwijt geraakt… en we zitten nu dus nog steeds pas op -3.

Griekenland is in zicht… daarom schoof ik vandaag nog 2 pita gyros (met extra zaziki…. if you do it… do it right. Right?) mijn mikkie in. En gaan we morgen verder. De hele week heb ik overigens al zin om te lopen, dus wie weet…. zie je me voorbij sjokken ergens op social media. Want joggen is het voorlopig sowieso nog niet…

Supporten jullie me toch nog ondanks mijn misstap?? =)

Liefs, Kelly

1 Comment

  1. MajonS 9 mei 2017 / 13:15

    Een dip hoort erbij zullen we maar zeggen. Het gaat je vast weer lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge