Cadeautips voor mannen/papa’s!

Hieperdepiep….Hoera!! Afgelopen woensdag werd mijn grote liefde 33 jaar! In 7 jaar tijd hebben we elkaar al heel wat cadeautjes gegeven. En ik moet zeggen… Luan is niet de makkelijkste, hij vind niet heel snel iets mooi en heeft een… ja hoe zeg je dat….Nogal prijzige smaak! Wij hebben een stoere tattoo-papa hier thuis, hij wilde van mij dus graag een bijdrage voor zijn nieuwe meesterwerk. Prima, maar het is wel zo leuk om ook een cadeautje te kunnen geven voor de kleine dame. Dus ging ik op zoek naar leuke cadeau’s voor een stoere papa. En omdat ik dacht dat er vast nog heel wat andere mama’s zijn die vaak met hun handen in het haar zitten qua cadeau’s voor manlief leek het me wel leuk er een blog aan te wijden! Bij deze… laat je inspireren!

Papacadeaus

We gaan van onder naar boven, en dan de bovenste rij weer opnieuw!

  1. Happy Socks. €9,-.
    Happy Socks vind ik zo leuk! Eigenlijk zijn ze natuurlijk een beetje fout, maar dat maakt ze juist zo leuk! Via de eigen website van Happy Socks zijn de sokken 9,-. Maar wij scoorde ze bij Zeeman voor maar €3,99! Winnn
  2. Rituals showerfoam €8,50.-  Mist er ooit Rituals in mijn collage’s met cadeau ideeen? Nee zeker niet. Een eigen fles schuim voor papa kan nooit kwaad. Dan pikt hij die van mama tenminste niet ;).
  3. Grundig neus-oorhaar trimmer. €19,99. Een praktisch cadeau. Niet het meest sexy ever… Maar wel handig. En laten we eerlijk zijn, als er iets niet sexy is… is het wel neus of oorhaar toch!?
  4. Dual Shock controller €62,99. Geen goedkoop cadeau, maar als je vent net zo veel gamed als de mijne is het soms ook wel leuk om dat eens samen te doen. En hoe cool is het om je vriendjes ass te kicken met Fifa ;).
  5. Herschell backpack. €109,99. Het duurste cadeau wat erbij zit, maar zeker een investering waard. Een mega handige tas waar je doordeweeks je laptop in vervoert. In het weekend is er genoeg ruimte voor troep van de kleine in te stouwen en met reisjes prop je hem lekker vol met bagage!
  6. MAX boek €14,99. Max Verstappen de jongste F1 winnaar ooit. De droom van iedere kleine jongen toch!? En…. boys never grow up, dus het ideale boek voor mannen haha ;).
  7. Emporio Armani boxershort. €25,95 Draagt jouw vriend ook vaak een nette broek? Dan zijn deze onderbroeken echt een must. En… nog mooi om te zien zonder broek ook ;).

Wat vind jij van deze cadeautips!? Wat kopen jullie voor je man /papa?

Deze blog is in samenwerking geschreven met Your Look for Less.

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge