Big News!

Dat is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een update heb gegeven he? Ik ben gewoon een megaslechte blogger. K heb diep respect voor alle dames die dit er naast hun werk nog naast doen! Er is in die maand dat ik niet aanwezig was wel heel veel te vertellen… En dan vooral heel veel leuks!!

Big News

We hebben groot nieuws als gezinnetje zijnde. Ik ben zwanger!! Momenteel al 15 weken zwanger van ons tweede wondertje. De eerste 10 weken was ik echt niks waard. Ik was doodmoe en als ik 12 uur had geslapen kon ik nog moe zijn en zoooo futloos. Daarbij was ik overal boos om. Als Lu te weinig thuis was, of juist teveel. Als iemand teveel zeurde of als ik ergens gewoon geen zin in had. Gelukkig is die ergste futloosheid (en volgens mij de boosheid ook.?) wel weg! Ik voel me nu eigenlijk prima en heb niets te klagen.

Op 7 september werd ik 30, dat vierde ik 9 september met familie en een paar vrienden. Daarvoor hadden we een leuke taart laten maken met Kelly 30, die gevuld was met muisjes. Luan lokte alle familie naar binnen onder het mom van ik heb een verassing voor Kel. Iedereen natuurlijk wachten met smart en in de veronderstelling dat er een ring in de taart verstopt zat. En tadaaaaa verassssing!! EEn baby!! Iedereen vond het superleuk, maar sommige natuurlijk wel teleurgesteld dat er dan ook niet nog een ring in zat hahaha ;)

Taart Kel

 

Het nieuws maakte we de dag daarna op onderstaande wijze bekend via Facebook en appgroepjes etc.:

Eindelijk hoefte ik niet meer mijn buik in te houden en wijde kleding te dragen. Ik ben namelijk al  best groot aan t worden qua buik!

Dus nu… hoofdstuk twee, toch maar verhuizen. Daar hou ik jullie ook nog snel van op de hoogte!

Shoes

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge