Zwangerschapsverlof!!

Zo…. weer eens een update van mijn kant. Ik beloof zovaak beterschap, maar dat kan ik beter niet doen. Want eerlijk is eerlijk. Mijn blog is de afgelopen maanden echt wel het laatste waar ik me druk om heb gemaakt. Dat stond zo ongeveer helemaal onderaan het prioriteitenlijstje.

Waar was je dan zo druk mee?

Nou….. met inpakken…uitpakken….behangen…verven en de hele reutemeteut. Daarnaast gingen we ook nog een midweek met zijn 3tjes naar Disney en kwamen de feestdagen en Loïs haar verjaardag ook nog tussendoor. Inmiddels wordt het hier steeds rustiger en wordt ons nieuwe huis met de dag meer een “thuis”. Heeft nog echt wel heel wat voeten in de aarde gehad hoor. Want jeeeeetje mensen wat heb ik zwanger verhuizen onderschat. Ik denk dat verhuizen sowieso al een ingrijpende gebeurtenis is. Maar met een kind die net naar school gaat en een zwangere buik is alles toch net even iets lastiger. Tel daarbij op een man die dacht dat we alles wel in een weekje ingepakt zouden krijgen (sorry schat ;)…) en je chaos is compleet. EN even serieus mensen… WAT EEN SPULLEN!!

We hebben echt 2 verhuisbussen vol naar de Kringloop gebracht. Kleding, woondecoratie noem maar op. En dan heb je nog steeds zoveel. En al dat speelgoed mijn hemel… !!

Nu tijd om te gaan genieten…

In de tussentijd was ik dus ook gewoon nog aan het werk en heb ik maar 1 week vrij gehad om echt te verhuizen en te klussen. Mijn ouders zijn echt mijn rots in de branding geweest de afgelopen weken. Jeetje wat hebben die mensen hard gewerkt om hier alles in orde te krijgen. Gelukkig hebben ze allebei 2 rechterhanden en houden ze van aanpakken. Want zonder hun zou het hier gewoon nog steeds 1 grote chaos zijn. Zoals ik al zei ik werkte dus gewoon, en ook al was dat echt wel een goede afleiding en vind ik werken echt helemaaaal niet erg waren er ook wel dagen bij dat ik dacht oh had ik nu maar gewoon thuis kunnen zijn. Sinds gister is het dan eindelijk zover. Officieel zwangerschapsverlof! Zoals ik al zei, er is nog genoeg te doen hier hoor.. dus echt officieel chillen zoals ik dat bij mn 1e verlof deed word het niet. Maar het is gewoon al fijn om 1 verplichting minder te hebben.

Dingen om naar uit te kijken.
Nog maar 4,5 week dan komt de kleine man al. Althans dat is natuurlijk naar verwachting kan zomaar eerder of later gebeuren! Gelukkig hebben we nu na 8 maanden eindelijk eens de knoop doorgehakt. We hebben een naam gekozen!! Het voelt nog steeds vreemd als we tegen elkaar zeggen ohja maar dan kan ….. zijn naam er ook bij. Of laten we dit dan voor …. kopen. Ja wij weten het dus wel al,. maar voor alle andere is het nog eventjes wachten ;). Er moet iets te raden overblijven toch ;).

De bevalling is niet bepaald iets waar ik naar uitkijk. Een dik minpunt ten opzichte van de eerste keer. Je weet nu welke hel je door moet hahaha! Maar wel weer zo een heerlijk babytje waar je de hele dag mee mag knuffelen en die heerlijke geur. Ik ben ook zo benieuwd hoe Loïs het doet als grote zus!

En waar ik daarna naar uitkijk? Eindelijk eens voor mezelf shoppen. Nu draag ik eigenlijk alleen maar zwangerschapsbroeken of jurken. Lijkt me heerlijk om niet alleen voor de kindjes te kunnen shoppen maar zelf weer in mijn oude kleding te passen en dit aan tre vullen met wat nieuwe kleding. Als ik nu bijvoorbeeld de Only Sale zie kan ik niet wachten tot ik weer blousjes aan kan en dingen waar mijn buik niet continue onderuit komt haha..

Oohja en weet je waar ik ook echt naar uitkijk? Filet americain, carpaccio en een rode biefstuk met champignons. Ooooh heeeeerlijk!!! Gewoon alles weer zorgeloos in mijn mond kunnen stoppen haha.. Maardaarnaast zal ik mijn buik en die heerlijke bewegingen van de kleine man ook wel echt missen. Ik heb deze zwangerschap veel te weinig stil gestaan bij het zwanger zijn en ben echt “geleefd”. IK probeer dus echt de laatste paar weken lekker veel te genieten. Wil nog een paar mooie fotos van ons laten maken en vooral stilstaan bij het feit dat dit de laatste x is dat ik dit wonder kan ervaren!

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge