Opbergen als een baas

Zo leuk, die feestdagen en aansluitend een verjaardag. We komen om in het speelgoed en ik heb dus geen flauw benul waar ik het allemaal moet laten. Ik zocht dus de leukste manieren om het speelgoed op te bergen. Het zal fijn zijn als ik een dag kan overleven zonder een Duplo afdruk onder mijn voet of mijn nek te breken over één van die 99 knuffeldieren.

 

OPbergen als een Baas

 

1. Girls/Boys stuff – Carlijn Q – €14.95

Ze zijn van papier gemaakt, maar superstevig. En omdat ze van papier zijn gemaakt hebben ze een mooie prijs. Daarbij zijn ze ook nog eens stylish verantwoord. Wat wil je nog meer? ;)

2. Lego hoofd L – Super Speelgoed –  €19.95

Deze vind ik zo gaaf, zeker als je kindje van Lego houdt echt te gaaf. En zijn ze erop uit gekeken? Ook in je woonkamer met een gave plant als “haar” zijn ze onwijs cool!

3. Play & Go Panda – Living – €33,95

Dit ding is zooo cool! Het is een speelmat en een opbergzak in 1. Gooi alle Lego/Duplo/Blokken erop. Laat je kleintje lekker spelen en aan het einde van de dag trek je aan het koordje en voila… opgeruimd is de bende. Hang hem in een kast aan een haak of gewoon prominent aanwezig in de slaapkamer. Want eerlijk is eerlijk. Die pandaprint mag er wezen ;). En is dat nou niet je ding? Niet getreurd, er zijn nog 7 andere dessins!

4. Opbergmand Zebra 3 sprouts– €39,95

Superschattig en handig deze Zebra opbergmand van 3 Sprouts. Zet er bijvoorbeeld twee naast elkaar voor een leuk effect. En hé….dat betekend dubbel zoveel opbergruimte ;).

5. Draadmand grijs – Babymolen – €29,99

Draadmanden zijn het helemaal nu, ik snap het wel. Wij hebben er thuis ook 2 voor alle knuffels, staat heel leuk! Zo’n vierkante is ook handig voor bijvoorbeeld alle prentenboeken in te bewaren!

6. Grijze houten kist – Woood – Karwei – €99,-

Een opbergkist is nooit weg, neem een tijdloze als deze en je kunt hem eigenlijk altijd blijven gebruiken. Zijn ze de “speelgoedfase” ontgroeit? No worries, dan stop je er bijvoorbeeld de dekbedovertrekken en hoeslakens in! Of wat denk je van extra opbergruimte in je gang om schoenen in te stoppen?

7. Schoolbus – Bol.com – €24,95

Leuk om autootjes in te bewaren, en mooi bijkomend voordeel het is ook direct een poefje. Handig als “extra zitje”!

8. Storage Brick Lego – L. 37,99 – S €21,99

Deze boxen ben ik helemaal verliefd op. Sinds kerst hebben wij een overload aan Duplo thuis. Daar zijn deze boxen ID-E-AAL voor! Je kan ze ook nog opstapelen, dus zoek een leuke kleurencombinatie die bij je interieur of de kamer van je kleintje past en je zit helemaal gebakken! (Tip! Als je ze bij praxis koopt kun je vaak ook nog 20% korting bonnetjes inleveren ;).)

Liefs, Kelly

4 Comments

 1. Linda 7 januari 2016 / 08:05

  Leuke opbergers heb je gevonden. Ik vind vooral die legokisten en play and go zo gaaf.
  Linda onlangs geplaatst…Wel of geen derde?My Profile

 2. Kim 8 januari 2016 / 09:54

  Heel leuk! Wij hebben er een aantal thuis zoals die LEGO opbergers en de opbergzak, allebei erg leuk en handig. Ik ben echt verliefd op die pandazak ❤️
  Kim onlangs geplaatst…Waarom ben IK de stomste moeder?My Profile

 3. Vlijtig Liesje 8 januari 2016 / 11:11

  Ik vind dat Lego hoofd erg leuk. Nadeel is natuurlijk dat je niet kunt zien wat er in zit. Dan is zo’n draadjesmand weer overzichtelijker.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Pack-Bag®My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge