Its Alive….+ Babyupdate!

Ik zou willen zeggen… Alive and kicking. Maar alive is zo een beetje alles wat het is. Haha.. Gelukkig is de baby wel helemaal alive and kicking, al voel ik helaas nog steeds niet veel. We zitten al bijna op de helft! Bizar hoe snel deze zwangerschap gaat. 25 september was alweer de laatste update van mijn kant, dus ik dacht… weet je wat er is hier zooooveel gebeurd en momenteel gaande. Laat ik jullie weer eens op de hoogte brengen!

Baby 2.0 – Gender reveal!

Op 16 oktober was het dan zo ver, we lieten een pretecho maken waaruit we zouden weten wat het geslacht van baby 2.0 is. Tot in de ochtend wisten we niet precies hoe we het wilde doen. Maar een uutje voor de echo hadden we besloten. We willen het niet weten, laten een ballon maken en filmen dat dan. Hup hup op naar de echo en kijken maar. Onbewust ga je toch stiekem opletten en als je al eerder zo’n echo hebt gehad weet je dat 3 streepjes een meisje betekend en een “slakkenhuis” een jongen. Nou… in dat kwartier had ik in de verste verte geen slakkenhuis gezien maar wel 3 streepjes. Ik wist het dus al… We krijgen weer een meid! Toch de ballon laten maken, want dat zou leuk zijn om aan de familie te showen. op naar Plaswijckpark waar onze vrienden ook waren en we een filmpje konden maken. 1…2….3… PATS … OMG BLAUW?/ BLAUW!!!? Whaaaaaaaa we krijgen een jongen!! Ik was echt flabbergasted maar ook zoooooo blij. We voelen ons mega gezegend met een koningskoppel. Loïs vond het gelukkig ook superleuk. Zij mocht de ballon doorprikken dus sindsdien zegt zij “Ik heb een broertje geprikt!”.

LoisgenderrevealIts a... 

20 weken echo

Afgelopen maandag hadden we de 20 weken echo. Alles zit er op en eraan bij onze kleine man. Voor zover wij dat konden zien althans. IK vind zo’n echo altijd zo wazig, en als ik denk iets te zien blijkt dat achteraf weer niks te zijn of iets heel anders dan ik dacht. T is maar een geluk dat ik geen echoscopiste ben geworden ;). De echoscopiste daar was tevreden, en uit de NIPT weten we ook dat er geen afwijkingen zijn die daar getest worden. Toch altijd wel een heel fijn idee!

Een jongen!?

Ik vind het nog steeds een beetje onwerkelijk dat we een jongen krijgen. Bij mijn eerste zwangerschap wilde ik zo graag een knul, maar sinds ik Loïs heb ben ik een echte meisjesmama. Ik vind het heerlijk die meidenkleren, lekker met haar knutselen, met de little pony’s en verkleden als prinsessen. Nu moet ik dus echt ff 360 graden omschakelen…. Jongenskleding? Ik vind het 9 van de 10 keer niks..Sta ik eindstand alsnog met een maatje 56 pied de poule peplumtop en denk ik aach.. dit kan ik dus nooit meer kopen. Ik probeer te shoppen, maar eerlijk… ik vind gewoon weinig leuk. Het enige wat echt een beetje aansluit bij wat ik leuk vind is HEMA. Maar dat is wel voornamelijk, grijs, zwart en wit. Dus… boysmoms… nog winkeltips?

Uitzoeken maar!/strong>

Van Loïs hebben we alles bewaard. Heel veel kleding, haar kamertje, onze Joolz kinderwagen en allerlei andere spullen. Hier kunnen we nu echt dus flink gaan ruimen. Onze Joolz was gelukkig al berekend op een tweede die ook zomaar een ander geslacht zou kunnen zijn en kan dus gewoon nog een ronde mee. Legergroen is nog steeds megacool toch!? Voor Loïs hadden we een cremekleurig Lief! kamertje. Maar eerlijk is eerlijk.. ik vind het toch echt te lieflijk nu voor een knul. Weggooien of verkopen? Neh… dat wil ik ook niet! Ik heb dus bedacht dat we sowieso de commode gaan verven. Hij wordt antraciet. Gaat ie in 1 keer van lieflijk naar heel stoer ;). Voor het kamertje ben ik al flink los aan het gaan, ik weet al helemaal wat ik wil en ik pin er flink op los. Want ohja… we gaan ook nog even verhuizen in februari, net voor de baby komt.. MAar weet je… daar blog ik dus snel nog een ander keertje over.. want daar is nog veel onzekerheid!

Voor nu zijn jullie weer helemaal bij qua babynieuws, en weten jullie nu naast vrienden, familie en instavolgers ook wat het gaat worden. Leuk toch ;). En p.s. ik vond het toch wel weetr heel leuk om te bloggen… dus hopelijk kan ik weer vaker de tijd vinden om achter mn pc te kruipen ’s avonds!

Liefs, Kelly

1 Comment

  1. Natasja 2 november 2017 / 08:52

    heheh eindelijk weer ’s een bloggie!
    Ik help je wel met shoppen.
    Heb namelijk al een heel tof pakje gekocht al zeg ik het zelf. Nee niet van de hema, maar wel helemaal te leuk. Ik weet zeker dat jij dat ook vindt. Moet alleen nog even op de postbode wachten en hopen dat ie voor zaterdag brengt hahahah.

    Dikke kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge