Vaderdag cadeautjes!

darthvader De mama’s zijn dit jaar al aan de beurt geweest en a.s. zondag is het de beurt aan de papa’s om 21 juni het stralende middelpunt te zijn. Het is vaderdag!

 

Heb jij nog geen flauw benul wat je (kleintje/je kids) kan geven? ik heb onderstaand wat leuke voorbeeldjes! Voor allerlei papa’s, de ideetjes heb ik van Pinterest gehaald. Dus de foto’s zijn niet van mijzelf =).

 

 

1. Voor de papa die van cafeïne houdt…

Papa1

Of althans, eentje die graag een mok gebruikt ;). Heb jij nog geen overvloed aan gekleurde zelfgemaakte mokken in de kast? Dan is de klassieker de betekende/beschreven mok voor papa natuurlijk altijd leuk! Scoor bij action/xenos of iets dergelijks een witte mok en een zwarte porseleinstift. Schrijf er iets leuks op, of beplak de mok bijvoorbeeld met plakband waar je de mok wit wilt houden en laat de kids hem volkalken. Succes gegarandeerd, leuk voor thuis. Of om de show te stelen op kantoor =).

 

2. Voor de kluspapa

papa2

Dit vind ik echt een superleuk idee! Koop een hamer voor papa en maak een mooie tekst en/of tekening op het handvat. Vermoedelijk hebben jij en de kleine in de toekomst nog wel wat klusjes voor papa te doen, dus komt zo’n hamer naast dat ie leuk is ook nog eens heel goed van pas ;)

Dit kan trouwens ook prima op een ander gereedschap met een houten steel natuurlijk. Denk bijv. aan tuingereedschap!

 

3. Voor de tuinierpapa 

Papa3 Oké ik weet het….dingen met handafdrukken of voetafdrukken zijn wellicht wat afgezaagd, maar eerlijk is eerlijk ze doen het wel altijd goed.

Want hoe vertederend is dit weer? Tuinhandschoenen met in de grote mannenhanden van papa de kleine minihandjes van zijn dochter of zoontje. Little helping hands dus!

De tuinhandschoenen koop je voor een prikkie bij action, wibra of kruidvat en je hebt vast nog wel ergens een restje verf staan!

 

4. Voor de papa die van hartig houdt
Papa4 Deze leuke woordspeling is toch geweldig? Voor papa’s die graag een nootje eten! Ook leuk om bijvoorbeeld mee te nemen naar zijn werk en aan te vullen.

Je kan de weckpot natuurlijk ook met iets anders vullen maar dan slaat deze tekst nergens meer op. Dus ben je creatief met tekst? Leef je uit en beplak je weckpot met een andere tekst!

Weckpotten koop je bij action of xenos voor weinig en de labels zijn uit te printen, en vast te zetten met wat lijm.

 

5. Voor de zoetekauw papa!

Papa6Het aller-allerbeste cadeau wat mij betreft. Dus heb jij ook een man die van chocolade houdt? Dan is dit DE oplossing. Een persoonlijke Tony Chocolonely reep. Je kunt de tekst onder Papa, ik wil iets met je delen.. aanpassen naar een andere tekst, en daarna kun je kiezen uit 6 smaken chocolade. (Natuurlijk gaan wij gewoon voor karamel-zeezout want dit is veruit te lekkerste ;)…). Een heerlijk cadeautje, en ook nog eens heel verantwoord! Bestellen kun je doen op de Tony’s Chocolonely website!

Ik hoop dat jullie wat inspiratie op hebben kunnen doen met dit artikel!

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge