Contact

Naam? (verplicht)

E-mail? (verplicht)

Onderwerp?

Tekst:

1 Comment

 1. Nadira 17 januari 2016 / 13:08

  Lieve mamablogger,

  Nederig vragen wij u ons te helpen met het helpen van Kinderen in Armoede.

  Wij vragen u geen donatie van € 1.000 of zelfs € 1.

  Nee, het enige wat wij u vragen is slechts of u ons wilt helpen met het (laten) plaatsen van een link op uw website naar onze website. Zodat wij online meer zichtbaar zullen worden.

  Hierbij zou u ons heel erg helpen met het helpen van kinderen in armoede en zijn wij u daarvoor eeuwig dankbaar voor.

  Ons kleine organisatie (Please Vergeet Ons Niet) is een organisatie die met behulp van ondernemen 50% van de winst schenkt aan kinderen in armoede.

  Hopelijk kunt u (ergens) op uw website naar ons linken, naar http://www.PleaseVergeetOnsNiet.nl.

  Wellicht kunt u de link plaatsen onder de (link)partners, het liefst elders op uw website (misschien onder uw eventuele websitepagina onder “maatschappelijk verantwoord ondernemen”.

  Wat ons betreft mag u hierbij voor kiezen om de tekst op te nemen dat uw bedrijf ons helpt met het helpen van kinderen in armoede, hetgeen de gunfactor en sympathie voor uw bedrijf ten goede komt.

  Als u van plan bent om naar ons te linken, wilt u dit dan please meteen (laten) doen, anders vergeet u het geheidEmoji, hoewel ons naam is wel Please Vergeet Ons Niet.

  Zou u ons a.u.b. kunnen laten weten of u van plan bent om naar ons te linken of nog leuker als u de link heeft geplaatstEmoji?

  In ieder geval willen wij u nogmaals immens bedanken voor het meehelpen en anders wel voor de genomen moeite voor het lezen van deze mail.

  Met vriendelijke groet,
  Nadira
  Team Please Vergeet Ons Niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *