Who’s your Momma!?

Kelly rond blog

Aangenaam, Kelly is de naam, maar over het algemeen noem ik mezelf Mama. Althans naast die 32 uur die ik werk dan!

Een werkende mama dus, met een grote familie een prachtig gezin en daarnaast ook nog een blog. Hoe doet ze dat? Ik vraag het me soms ook af, maar als mijn hoofd weer eens vol zit met inspiratie, of woorden dan vind ik het heerlijk om dat op papier te zetten. Het blijkt dat andere mensen deze hersenspinsels van mij nog leuk vinden ook, en zichzelf hier in herkennen. Dat is dan eigenlijk het mooiste compliment dat je kan krijgen toch?

Ik noem mezelf mamablogger maar ben niet de doorsnee zoetsappige mamablog zoals je die kent van andere bloggers. Dingen als sprongetje, natuurlijkmoederschap en Oei ik Groei komen niet in mijn mama-vocabulair voor. Mijn opvoeding is meer van het gewoon doen, tijd om een fictief boek te lezen heb ik niet eens dus tijd verspillen aan opvoedboeken vind ik a total waste of my time. Ik vertrouw volledig op het moederinstinct dat mij is gegeven, want dat hebben we niet voor niets. En als ik dat niet vertrouw pleeg ik graag raad bij mijn eigen moeder of andere mama’s.

Op mijn blog vind je zoals je hierboven al kunt zien mijn ongezouten mening over van alles wat mij bezig houdt als mama, partner, dochter, kok en gewoon mijn drukke zelf. Drie tot vier keer per week vind je hier een blog in de meest uiteenlopende onderwerpen.

Inmiddels heb ik al wat leuke samenwerkingen en gastblogs mogen doen. Heb jij ook interesse in een samenwerking met mij? Voor bijvoorbeeld je webshop, een leuk product, je eigen blog of wil jij bijvoorbeeld mee doen aan Meeting up with Mama? Schroom dan niet om contact met me op te nemen voor een eerlijk artikel. Contact opnemen kun je doen via het contactformulier boven aan de pagina!

Liefs, Kelly

3 Comments

 1. Anita 12 juli 2014 / 08:16

  Leef je uit. Succes met bloggen. Xx

 2. Thessa 12 juli 2014 / 11:53

  Helemaal leuk lief! Welcome to the club…veel succes met je blog en als je vragen hebt weet je me te vinden he :) X Thessa

 3. Remy | BakingBeautyNL 12 juli 2014 / 12:27

  Haha !!!

  Sharing is Caring !!! Die slogan gebruik ik ook en vind ik echt geweldig!
  Vanochtend kon ik je site niet delen via facebook, mijn telefoon had wat kuren :-(

  Ik wens je veel plezier met bloggen…

  Het is echt zooooo verslavend !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *